Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (29/01)

Από τον ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΔΗ

Καινούργια βδομάδα σημαίνει καινούργιες ταινίες στους κινηματογράφους όλης της χώρας. Αυτή η βδομάδα έχει τα πάντα…. Από ρομάντζο και κωμωδία, μέχρι ταινίες τρόμου και δράσης.


Ο κύριος Μόρντεκαϊ



  Πρώτη στην λίστα μας είναι μια ευχάριστη κωμωδία. Φυσικά η  ταινία περιέχει και κάποια στοιχεία δράσης, οπότε είναι ιδανική και γι αυτούς  που δεν αγαπάν και πολύ τέτοιου είδους ταινίες.
 Υπόθεση: Ξεγελώντας κάποιους θυμωμένους Ρώσους,  ο ευγενής έμπορος έργων τέχνης και «μερικής απασχόλησης» απατεώνας , Charlie Mortdecai, πρέπει να διασχίσει την υδρόγειο, οπλισμένος μόνο με την γοητεία του, με σκοπό να ανακτήσει έναν κλεμμένο πίνακα, που φημολογείται ότι περιέχει τον κωδικό για έναν ξεχασμένο τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος είναι γεμάτος με χρυσό, που είχαν μαζέψει οι Ναζί.
Ηθοποιοί:  Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Olivia Munn

Η γυναίκα με τα μαύρα 2: Άγγελος του θανάτου



  Η δεύτερη επιλογή μας είναι μια ταινία για γερά νεύρα!! Ο τίτλος μας τα λέει όλα… Είναι η δεύτερη ταινία της «Γυναίκας με τα Μαύρα» και αναμένεται να είναι τόσο τρομακτική όσο και η πρώτη. Μιλάμε για ένα θρίλερ εποχής με εκπληκτικά κοστούμια και εφέ.   
Υπόθεση: Σαράντα χρόνια μετά το πρώτο κυνήγι στο σπίτι του Eel Marsh,  μια ομάδα εγκαταλελειμμένων παιδιών, λόγω του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, φτάνουν στο σπίτι, όπου θα ξυπνήσουν τον σκοτεινότερό του κάτοικο.
Ηθοποιοί: Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox, Casper Allpress

Η θεωρία των πάντων




  Άφησα το καλύτερο για το τέλος! Επιτέλους η Βιογραφία του Stephen Hawking γίνεται ταινία. Μια ιστορία που κανείς δεν πρέπει να χάσει.  Η ταινία προτάθηκε για Oscar και είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί.   
Υπόθεση: Το ρομαντικό δράμα αφορά την σχέση του διάσημου φυσικού  Stephen Hawking με την γυναίκα του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και την ασθένεια που του στιγμάτισε την ζωη.    
  Η  ταινία θα καθηλώσει τους πάντες και θα μεταδώσει στους θεατές ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, γιατί «όπου υπάρχει ζωή, υπάρχει και ελπίδα». 

Ηθοποιοί:  Eddie Redmayne, Felicity Jones

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου