Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

DRACULA UNTOLD (2014)

  Από τον ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΔΗ

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι βρικόλακες είναι «της μόδας»!! Αμέτρητες ταινίες και σειρές, στοχεύοντας στο νεανικό κοινό, χρησιμοποιούν αυτά τα πλάσματα ως βασικούς ήρωες, και τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα δεν απογοητεύουν τους δημιουργούς. Άλλες φορές, όμως, αυτή η απελπισμένη προσπάθεια τους να κάνουν τους βρικόλακες πιο «φιλικούς» προς τους εφήβους, κάνουν αυτά τα πλάσματα να χάνουν το βασικό τους χαρακτηριστικό…. Την σκοτεινότητα τους. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τον Dracula! Ο κλασικός μύθος, παίρνει μια άλλη μορφή, διατηρώντας κάποια βασικά στοιχεία της ιστορίας του μυθικού τέρατος. Η ταινία έχει φανταστικά εφέ και σκηνές που θα πλημμυρίσουν τον θεατή με δέος.



Υπόθεση: Καθώς το βασίλειο του απειλείται από τους Τούρκους, ο νεαρός πρίγκιπας Βλαντ, πρέπει να γίνει ένα τέρας, το οποίο φοβάται μέχρι και ο ίδιος του ο λαός. Προκειμένου να αποκτήσει την απαραίτητη δύναμη, ώστε να μπορέσει να προστατεύσει την οικογένεια του, ο Βλαντ έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη όλου του του λαού.

  Με το τέλος της ταινίας ίσως να σας δημιουργηθούν πολλά ερωτήματα… Τα οποία συνοψίζονται σε ένα: «Θα υπάρχει συνέχεια (2η ταινία);»
  Η αλήθεια είναι πως, ακόμα, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από τους παραγωγούς της ταινίας. Και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να ελπίζουμε για το καλύτερο!


Ηθοποιοί: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon, Charles Dance

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου