Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (19/02)

 Από τον ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΔΗ


Κρατηθείτε, γιατί αύριο, «ελεύθεροι σκοπευτές» θα σας σημαδέψουν με τα όπλα τους, ενώ θα βρίσκεστε στον «Βυθό του Μπικίνι». Και φυσικά μην ξεχάσετε να πάτε και έναν «μικρό περίπατο», το πολύ 1.100 μίλια.
 Εντάξει, απ’ ό,τι καταλαβαίνετε δεν σοβαρολογώ, αλλά σας παρουσιάζω τις ταινίες της εβδομάδας!  Αύριο κάνουν πρεμιέρα δύο ταινίες, οι οποίες είναι υποψήφιες για Όσκαρ, και μια ταινία κινουμένων σχεδίων.


Άγρια (2014)




 Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την ιστορία μιας γυναίκας, η οποία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της με έναν ακραίο τρόπο, ώστε να οδηγηθεί στην λύτρωση. Η ταινία είναι υποψήφια για Όσκαρ και αναμένεται να είναι αρκετά καλή. Μπορείτε να την απολαύσετε από αύριο στους κινηματογράφους.
 Υπόθεση: Με τη διάλυση του γάμου της και το θάνατο της μητέρας της, η  Cheryl Strayed έχει χάσει κάθε ελπίδα. Μετά από χρόνια απερίσκεπτης, καταστροφικής συμπεριφοράς, παίρνει μια βιαστική απόφαση. Χωρίς καμία εμπειρία, ακολουθώντας μόνο την απόλυτη αποφασιστικότητά της, η  Cheryl περπατάει περισσότερο από 1.000 μίλια μόνη της στο Pacific Crest Trail.

 Ηθοποιοί: Reese Witherspoon, Laura Dern, Thomas Sadoski, Keene McRae, Michiel Huisman, W. Earl Brown

Ελεύθερος σκοπευτής (2014)




 Η δεύτερη ταινία της εβδομάδας, η οποία είναι υποψήφια για Όσκαρ, είναι «Ο Ελεύθερος Σκοπευτής». Η ταινία αναμένεται να είναι απίστευτα ωραία και πρόκειται να προβληματίσει όλους τους θεατές.
 Υπόθεση:  Ο Κρις Κάιλ δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας Τεξανός άνδρας που ήθελε να γίνει κάουμποϊ, αλλά στα τριάντα του χρόνια ανακάλυψε ότι ίσως η ζωή του χρειαζότασν κάτι διαφορετικό, κάτι με το οποίο θα μπορούσε να εκφράσει το αληθινό του ταλέντο, κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει την Αμερική στον αγώνα της ενάντια στην τρομοκρατία. Γι' αυτό γράφτηκε στους Πεζοναύτες με στόχο να γίνει ελέυθερος σκοπευτής. Αφού παντρεύτηκε, ο Κάιλ και τα άλλα μέλη της ομάδας καλούνται για την πρώτη τους αποστολή στο Ιράκ. Το δύσκολο για τον Κάιλ δεν είναι οι αποστολές αλλά η σχέση του με τον πόλεμο και αφού επιστρέφει σπίτι το πως θα καταφέρει να τον χειριστεί μαζί με τη ζωή του, τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

 Ηθοποιοί: Bradley Cooper, Kyle Gallner, Cole Konis, Ben Reed, Elise Robertson, Luke Sunshine

Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω απ' τα νερά του (2015)




 Ετοιμαστείτε να ξαναβρείτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας γιατί αυτή η ταινία θα διασκεδάσει τους πάντες, μικρούς και μεγάλους! Μιλάμε για την απόλυτη 3D εμπειρία, που θα μας ταξιδέψει στο κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη.
 Υπόθεση: Όταν ένα διαβολικό πειρατής πάνω από την  επιφάνεια της θάλασσας κλέβει την μυστική συνταγή της Καβουροπάτη, ο Μπομπ Σφουγγαράκης πρέπει να συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο εχθρό του, τον Πλαγκτόν, για να την πάρει πίσω.


 Ηθοποιοί: Antonio Banderas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου