Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΜΠΛΙΑ


Μπορεί να άργησε αρκετά να κλείσει το θέμα του διαδόχου του Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, εντούτοις από σήμερα (12/2) έχουμε νέο ομοσπονδιακό εκλέκτορα. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αναλαμβάνει τα ηνία της "γαλανόλευκης".
Ο 71χρονος Ουρουγουανός προπονητής, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιώργου Καραγκούνη και επικράτησε στην... κούρσα της διαδοχής των Τιμούρ Κετσπάγια και  Γιώργου Δώνη, θα οδηγήσει την Εθνική μας στα προκριματικά και στη μεγάλη προσπάθειά της να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.
Το Δ.Σ. της ΕΠΟ πήρε ομόφωνη απόφαση και ως εκ τούτου ανακοινώθηκε η πρόσληψη του πολύπειρου κόουτς, ο οποίος θα έχει στο πλάι του ως βοηθό το Νίκο Κωστένογλου και τον Ρόλαντ Μαρσενάρο. Όσο για την αμοιβή του, αυτή θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ, συν μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά στα γήπεδα της Γαλλίας.

Το συμβόλαιο που πρόκειται να υπογραφεί με τον Ουρουγουανό τεχνικό, θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ και θα επεκταθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2016 σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου