Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ... LOL !

Από τον ΔΗΜΟ ΚΙΤΣΙΚΟΥΔΗ


Απίστευτο και όμως αληθινό… Φαίνεται πως το League of Legends έχει αντικαταστήσει τα ποδοσφαιράκια ή τα παιχνίδια ξύλου στις κονσόλες, καθώς εκείνα πατροπαράδοτα μας έκαναν να τσακωνόμαστε και να πετάμε χειριστήρια ο ένας στον άλλον.
Αυτή τη φορά, η ανωριμότητα σπάει κάθε ρεκόρ, εφόσον δεν μιλάμε μόνο για ένα φιλικό καυγαδάκι, αλλά για μία παραλίγο τραγωδία. Χρόνια φίλοι, δύο παιδιά απ τη Ρόδο, έκαναν το λάθος να μπουν μαζί  soloqueue, το οποίο κατέληξε με το χειρότερο τρόπο. Μετά από τον κλασσικό ελληνικό καυγά μέσω skype, τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή. Ο 20άχρονος βρήκε τον “φίλο” του στο κομμωτήριο της μητέρας του και του έριξε μπουνιά με σιδερογροθιά. Η μεταφορά του παιδιού σε νοσοκομείο της Αθήνας (Ευαγγελισμό) ήταν αναγκαία, λόγω της σοβαρότητας του τραύματος.
Ενώ το League of Legends είναι μακριά από τα βίαια πρότυπα, αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο σε κάποιον να φερθεί εντελώς παράλογα. Τουλάχιστον, είναι απόδειξη ότι η βία δεν είναι ευθύνη οποιουδήποτε παιχνιδιού, αλλά ανθρώπινης βλακείας. Ορίστε που οδηγούν οι τοξικές συμπεριφορές και τα νταηλίκια…

Πηγή: cowboytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου